Smådyr​

Vi tibyder visse service ydelser til hunde og katte.​

Vaccination, chipmærkning og europæisk kæledyrspas:

Vi kommer gerne og vaccinere din hund eller kat. Hunde og katte vaccineres for at beskytte dem mod smitsomme sygdomme, som de kan få fra andre dyr. Hunde vaccinere vi bland andet for hundesyge og pavovirus, som kan være meget alvorlige sygdomme. Katte vaccineres bland andet for kattesyge, katteinfluenza, og smitsom leukæmi. Skal du have dit kæledyr med til udlandet, skal det vaccineres mod Rabies og skal det med til Norge, skal der også indgives ormekur.

Hvalpe skal chipmærkes inden de bliver taget fra deres mor ved 8 ugers alderen. Ved chipmærkningen får hvalpen også sin første vaccination. Der skal foretages en ny vaccination ved 12 ugers alderen og så anbefales det at man også lader sin hvalp vaccinere ved 16 ugers alderen. Her efter skal den vaccineres 1 gang årligt.

Rabies skal gives min 21 dage inden udrejse af landet. Dyret skal så vaccineres igen 1 år efter. Derefter kan man nøjes med at vaccinere mod rabies hver 3. år. Rabies skal føres ind i et officielt kæledyrspas, som altid skal følge dyret ved rejse til udlandet.

Skal du til Norge, ska ormekure også indføres i passet af en dyrlæge højst 120 timer og mindst 24 timer inden tidspunktet for indførslen. Dette skal også ske ved indrejse til Irland, Malta, Storbritannien og Nordirland (UK) samt Finland.

Vi tilbyder også chipmærkning af katte.

Neutralisation:

Vi tilbyder kastration af hund og kat hjemme hos dig. Vi udfører også sterilisation af katte.

Tandrensning:

Som noget nyt tilbyder vi nu tandrensning med ultralyd til hund og kat hjemme hos dig. Tandrensning fjerne tandsten og forebygger derved tandkødsproblemer. Vi kan selvfølgelig også godt fjerne løse tænder. Vi gør dog opmærksom på at vi ikke udføre dette på brachycephale hunderacer så som mops, fransk og engelsk bulldog. Disse racer er under særlig høj risiko ved generel bedøvelse og vi anbefaler derfor disse tages på en klinik.​

Kontakt mig her

Har du spørgsmål, som du ikke fandt svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller udfylde min kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

EQUINE-VET ApS

Højbovej 30, 8700 Horsens  |  Dyrlæge Maria: 23 11 33 37  | E-mail: info@equine-vet.dk

CVR: 34624534