Hestemassage giver din hest de bedste betingelser​

​Har din hest smerter, er den i gang med et genoptræningsforløb, eller ønsker du at forbedre hestens præstationsevne, kan du med fordel bestille en tid hos os til hestemassage. 

Hos Equine-Vet i Horsens tilbyder vi bl.a. hestemassage i hele Jylland, og da vi er en mobil praksis, kommer vi gerne hjem til dig og din hest, så I slipper for transporten hen til vores klinik.

Fordelene ved hestemassage

Der er mange gode grunde til at give din hest massage. Hestemassage kan bl.a. øge hestens præstationsevne, ligesom det også kan forbedre hestens træningsmæssige eller kropsmæssige udfordringer. 

Derudover kan hestemassage også anvendes i forbindelse med genoptræning af hesten, ligesom det også hjælper med at forebygge skader samt holder hesten sund og rask. 

Sidst men ikke mindst er det også nemmere at opdage eventuelle begyndende skader i tide, inden de udvikler sig, hvis hesten får regelmæssig massage

Ligesom vi kender det fra os selv, vil hesten også opleve de mange fordele ved massage. Når både krop og muskler er velafbalancerede, så vil det også forbedre selve bevægelsesapparatet, fordøjelsen og psyken.

Hestemassage kan:

  • ​​Løsne spændinger
  • ​Forbedre blodcirkulationen
  • ​Forbedre udledningen af affaldsstoffer
  • ​Forbedre hestens bevægelighed
  • ​Forebygge problemer og skader i bevægelsesapparatet

Book en tid – eller kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele ved hestemassage, har du spørgsmål omkring selve behandlingen, eller ønsker du at booke en tid?

Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside, kontakte os på tlf. 23 11 33 37 / 23 11 32 82 eller sende en e-mail til info@equine-vet.dk.​

EQUINE-VET ApS

Højbovej 30, 8700 Horsens  |  Dyrlæge Maria: 23 11 33 37  | E-mail: info@equine-vet.dk

CVR: 34624534